2010. április 27., kedd

Életjel...

Mint oly sok blogtársamat, engem is elkapott a horgolási láz :) Gyerekkoromban horgoltam utoljára, így utána kellett néznem ezeknek a pálcáknak :) Gyakorlásnak először virágokat készítettem Erika segítségével, aztán egy egyszerű mintával meghorgoltam életem első sapiját, húgom kislányának, Eszternek. Marci fiam volt a próbababa :) Annyira megtetszett neki a sapi, hogy nem is akarta levenni... Majd keresek valami fiúsabb sapi mintát neki is :)


Ahogy bejött a jó idő egyre kevesebb időm marad a varrásra. Múlt héten az oviban Szent György napi vásárt tartottak, ahova sikerült azért egypár apróságot: kulcstartókat és ceruzatartókat készítenem. Sajnos fénykép nincs róluk, csak a virágokról, amik a kulcstartót díszítették.



4 megjegyzés:

Marika írta...

Nagyon ügyes vagy!
De a foltvarrás is marad ugye:))

Lente Julcsi írta...

Kukkants be hozzám!

Silerika írta...

Nagyon jól sikerültek! Úgy látom segítettek a leírások, mert többfélét is csináltál! A fiúsapit csinálhatod hasonlóra, csak sima egy vagy kétráhajtásos pálcákkal, nem legyezőmintásra. Persze a megfelelő szaporításssal a fej formájára, és virágok nélkül, esetleg kicsit hosszabbra, és a szélét visszahajtva. Gratulálok a horgolmányokhoz, ügyes vagy!! :o))

Edina írta...

Marika - a foltvarrás marad, csak idő hiányában háttérbe szorult egy kicsit :)
Erika - köszönöm a véleményed és a tanácsaidat!!! :)