2012. február 26., vasárnap

Ma van a szülinapom...

Rita által indított szülinapos játékában elérkezett az én napom is. A játék lényege, hogy egy éven keresztül mindenki az éppen aktuális szülinaposnak készít ajándékot. Szóval most én vártam izgatottan a csomagokat.
Íme az eddigi ajándékaim:

Albininé Budavári Edina csomagja egy édes muffin formájú tűpárnát, egy hímzett könyvjelzőt, egy szép anyagdarabot, teát, nyalókát és a kíváncsian várt - ez elég hülyén hangzik, de láttam, hogy mindenki kapott, ezért már szinte vártam:) - paprikát rejtette. A paprikára párom azonnal le is csapott :) Köszönöm Edina, egyben boldogságos névnapot is kívánok! :)

Hraskó Ildikótól egy csodás szalaghímzéses tűpárnát kaptam szerintem saját készítésű gombostűvel, egy nyakláncot, hozzá illő fülbevalóval - igazán tetszik, imádom a virágokat -, egy angyalkát, ami az autóban fog lógni, hogy vigyázzon rám, kaptam még szalagokat, kártyákat (nem tudom mi a hivatalos nevük), csokit és egy nagyon szép képeslapot. Nagyon szépen köszönöm Ildikó!

Ignácziné Vizi Györgyi megkérdezte mit szeretnék: varrjon, vagy horgoljon. A varrást választottam, így lett egy szuper ötletes edényfogó pillangóm, ami nagyon tetszik (ilyet varrni fogok én is), kaptam mellé csokoládét és üdvözlőkártyát is. Nagyon szépen köszönöm Györgyi!

Felkerné Krisztina csomagja egy gyönyörű nyakláncot rejtett - többször fotóztam, sajnos egyik sem adta vissza a színét, aminek az alapszíne barna, középen rózsaszín kővel -, egy napraforgós fényképtartó, amit sajnos az utazás kicsit megviselt, és egy monogramos keresztszemes hímzéssel díszített üdvözlőlap. Nagyon tetszik, köszönöm Krisztina!

Dívósné Bertalan Ildikó egy nagyon szép hímzéssel díszített naplóborítót készített, amiben egy füzet is lapult, egyben az a megtiszteltetés ért, hogy az első saját készítésű borítóját én kaphattam meg, nagyon tetszik! Nagyon édes madárkát illetve sok szép csipkét rejtett még a csomag. Nagyon szépen köszönöm Ildikó!

Járai Ildikótól is kaptam egy csodás, gyöngyből készített nyakláncot, egy nagyon szép, kővel díszített gombot, illetve macis és pillangós gombokat, üdvözlőlapot, teát és csokoládét.
Nagyon szépen köszönöm Ildikó!
Itt halkan megjegyzem, hogy a csokoládék csak a fotózás erejéig bírták:)

Somogyi Szilviától egy keresztszemes teáskannát kértem (és egy csodásat kaptam), amit egy nagyon szép teafilter tartó dobozka tetejére varázsolt :) A dobozban elrejtett a teák és a csoki mellé desszertnek egy édes xszemes muffinos párnácskát. Nagyon köszönöm Szilvia!

Nem utolsó sorban Torbavecz Csillától érkezett egy nagyon klassz textiltároló, egy hajtogatott technikával készült papírzsepi tartó - elmondom, hogy még ilyenem sem volt eddig, sőt a hajtogatott zsepitartó technikájára még nem jöttem rá, hiába néztem már a mintáját -, egy teljesen egyedi névre szóló teásbögre, tea illetve szaloncukor. Nagyon szépen köszönöm Csilla!11 megjegyzés:

Sviro (Ildi) írta...

Örülök, hogy tetszett. Még egyszer Isten éltessen sokáig!

krealady írta...

És Györgyi első kis virága be is fogva a borítóhoz:) Még egyszer isten éltessen, Edina!

Krisztina írta...

Ehh, - fáj a szívem a kisvirágért :(((

Amúgy pedig egészen halkan súgom meg, hogy a medál közepén lévő rivoli égő narancssárga volt eredetileg! Ahogy fűztem köré a barna gyöngyszemeket, úgy lett egyre rózsaszínebb :O - Én még ilyet nem láttam, mióta gyöngyöt fűzök :O

Örülök, hogy tetszik a medál! Viseld sokáig egészségben!

Boldog születés és NÉVnapot is!

Rita írta...

Nagyon szépeket kaptál, gratulálok!!! Én is elkészültem, holnap reggel fel is adom, elsőbbségivel...még egyszer, bocs a csúszásért!!!!

Orsi írta...

Isten gazdag áldását kívánom! Boldog szülinapot! Nagyon szép ajándékokat kaptál! Sokan szeretnek!

Lonci írta...

Boldog születésnapot, gratulálok a sok szebbnél szebb ajándékhoz:))

Batorba írta...

Utólag is minden jót kívánok neked! :-)))Tényleg sok szép mindent kaptál!:-)) Nemsokára én jövök.:-))

Ha nagyon "megbotránkoztattalak" a lilával...bocsánat, de írtad a lilát...és nekem meg most annyira tetszik az az anyag. A bögre meg ugyan ki van égetve, de szerintem mosogatógépben nem jó! Még én is most tesztelem a lányokén.:-))

L.Julcsi írta...

Boldog szülinapot!
Mennyi ajándék,klassz érzés lehet : )

Anita írta...

Boldog születés-és névnapot Edina!

Luna írta...

Örülök, hogy tetszik a meglepi :)
Isten éltessen sokáig! :)

Köszönöm a köszöntést :)

puszi,
Edina

Edina írta...

Köszönöm Nektek!
Rita - semmi gond
Csilla - Nem "megbotránkoztató" lila, nyugi :)
Julcsi - tényleg klassz érzés...