2010. március 13., szombat

Tavaszváró ajtódísz, neszi


6 megjegyzés:

Silerika írta...

Helyes ajtódíszt varrtál,és még nemzeti színű is!! Egy kis napsütéses díjacska vár Rád, remélem jól jön ebben a cudar időben! :o))(kukk be hozzám)

Edina írta...

Köszi :)A koszorúban ami pirosnak látszik, az narancs lenne, telefonnal fényképeztem, sajnos nem adja vissza a színeket.

Anna írta...

Szépek a munkáid. Ennek a koszorúnak hol a vége? ol van összetűzve? Olyan tökéletes! Már láttam jópár blogon. Van valahol minta hozzá?

Edina írta...

Összevarrtam a végeket színenként. Szerencsére kettőnek az illesztése nem látszik, mert takarásban van, viszont a narancssárga előre került. Ha kinagyítod a képet, látni fogod felül, ahol egy kicsit ráncosabb az anyag. Szerencsére annyira nem feltűnő :)
A koszorúhoz színenként 100cm * 10 cm anyagcsíkra lesz szükséged, amit a hosszanti oldalon összevarrsz, majd kifordítod és kitömöd vatelinnel, a legvégén pedig összefonod. Ebből a hosszúságból nekem egy 28cm átmérőjű koszorúm lett. Ha kisebbet szeretnél, akkor az a lényeg, hogy 10-szer nagyobb legyen a hossza, mint a szélessége a csíknak, így arányos lesz a kész koszorúd. Jó munkát hozzá! :)

Anna írta...

Ez nagyon kedves volt tőled. Köszönöm hogy időt szántál a leírásra. Hálásan köszönöm. Anna.

Edina írta...

Igazán nincs mit, nagyon szívesen tettem :)