2009. június 23., kedd

Tanfolyam utolsó varrása

Szombaton voltam a foltvarrós tanfolyam utolsó varrásán. Nagyon fog hiányozni a csapat és nagyon kedves tanárom Margitka. Alig várom a szeptembert, amikor indítja a haladó tanfolyamát, amin nagyon szeretnék részt venni, remélem összejön :) Az utolsó varrásra egy kedves ismerőst Marikát is elcsábítottam. Véletlen folytán akadtunk össze, és nagyon megörültünk egymásnak. Itt a közelben nincs sok foltvarrós emberke, így tudunk egymásnak tanácsot adni, amire úgy hiszem én jobban rászorulok mint ő, mert csodás dolgokat készít, és saját maga festi az anyagait is! (Majd bejelentkezek egy festő tanfolyamra hozzád kedves Marika:))
Szóval ezt a katedrál ablakos táskát készítettük, nagy örömömre és nem utolsó sorban anyukám örömére, mert neki ajándékoztam. Most a hugomnak készítek egyet, virágmintás anyagból, a hátoldalhoz és a béléshez ma festettem meg az anyagot - remélem tetszeni fog neki.

5 megjegyzés:

Marika írta...

Nagyon örülök neked! Végre nem vagyok egyedül .A táskát pedig nagyon megérdemelte aki kapta.Festésre pedig bármikor kapható vagyok ,csak gyere.

Jutus írta...

Nagyon szép lett a táskád,kellemes a színe.
Kíváncsian várom a folytatást!:))

hildiko írta...

Nagyon tetszik a táskád!
Tudnék Neked ajánlani varráshoz kellékeket kedvező áron. Tudok fotókat és árakat küldeni. Írj s hildiko74@gmail.comra.

Üdvözlettel: Ildikó

Endy írta...

Nagyon ugyes vagy, kezdokènt szèp tàskàt varrtàl. Mikor otthon vagyok, Komàromban toltom az idomet jò lenne talàlkozni...otthon mèg èn sem ismerek foltvarròkat.

Edina írta...

Kedves Endy! Ha hazalátogatsz, jelentkezz, szívesen találkoznék én is veled! Ha gondolod, még egy foltos barátnőt is beszervezhetünk, itt lakik a szomszédban:) Nézd meg az ő blogját is, nagyon ügyes : szabonemarika@blogspot.com